We wrześniu i pażdzierniku zapraszamy do Restauracji Garden oraz do Lobby Bar na wyjątkowe menu, które nasz Szef Kuchni, Artur Grajber stworzył po to, by podkreślić harmonię smaków najwyższej klasy wołowiny i najlepszych garunków whisky.
Każda potrawa pozwala odkryć najlepszą jakość skłądników połączoną z wysublimowanymi nutami smakowymi.
Dostępnośc menu jest ograniczona czasowo, zostanie z nami tylko do końca października.
Zapraszamu do rezerwacji stolika - 22 278 01 00
Oto szczegóły oferty:
Po'Boy - Kanapka z szarpaną wołowiną i luizjańskim sosem BBQ z dodatkiem klasycznego Jack Daniels w podłużenej, maślanej bułce- zestaw podany z frytkami
- 49 PLN
Żeberka - Długo pieczone żebra wołowe w marynacie z Jack Daniels Tennessee Fire
- 85 PLN
T.Bone - Stek z rostbefu z kawałkiem polędwicy z kością, podany z masłem z Rye Jack Daniels
- 179 PLN
Coute de buef - Sezonowy stek z antrykotu z kością marynowany w trawie żubrowej i "Apple" Jack Daniels
- 159 PLN
Dodatki do steków i żeberek:
Puree ziemniaczane z gałką muszkatołową lub Frytki Stekowe
lub
Mieszane sałaty z warzywami lub Kukurydza "Jack Daniels Honey" z Jalapeño, zieloną papryką i cebulą z dodatkiem mleka kokosowego
Sosy do wyboru:
Sos pieprzowy z klasycznym Jack Danielsem
Sos "Apple" Jack Daniels z trawą żubrową
Paprykowe masło Rye Jack Daniels
Do każdego steku oraz żeberek degustacja 3x 20 ml whiskey za 28 PLN
Jack Daniel's Tennessee, Gentleman Jack oraz Jack Daniel's Rye
ZAPRASZAMY