Hilton Warszawa, Warszawa
NIEDZIELNY BRUNCH LISTOPAD

NIEDZIELNY BRUNCH LISTOPAD

LISTOPADOWE BRUNCHE w DoubeTree by Hilton Warsaw!

RESTAURACJA GARDEN | każda niedziela od 13:00 do 17:00

W każdą niedzielę w RESTAURACJI GARDEN między 13:00 a 17:00 czeka na Państwa bufet jesiennych smakołyków, stacje Live Cooking, stacja z sushi i orientalnymi pierożkami, świeżo wypiekane gofry, fontanna czekoladowa i pyszne lody. W ofercie Brunchu zawiera się również OPEN BAR z napojami bezalkoholowymi, kawą, herbatą oraz winem i piwem.

CENA: 185 PLN za osobę

Dzieci do lat 4 - BEZPŁATNIE | Dzieci 5-12 lat - 50% ceny

MENU

PRZEKĄSKI ZIMNE

  • Wybór wędlin i mięs pieczonych
  • Roladki z rostbefu Charolaise z musem borowikowym
  • Pasztet z soczewicy z batatami i konfiturą z jarzębiny
  • Galantyna z kaczki w pistacjowej posypce  
  • Wybór ryb wędzonych
  • Ostrygi
  • Domowe marynaty
  • Wybór pieczywa | Masło

SAŁATKI

  • Półgęsek z dynią masłową, rukolą i żurawiną
  • Mix sałat z wędzonym jesiotrem, pomidorkami cherry i dipem jogurtowym
  • Sałatka z tuńczyka, pieczonej dyni delicata, karczochami i oliwkami
  • Sałatka z grillowanymi warzywami, marynowaną dynią hokkaido, grzybami i oliwą rozmarynową
  • Bar sałatkowy: Świeże warzywa | Wybór sosów |  Oliwy smakowe

ZUPY

  • Krem z dyni z mlekiem kokosowym i chili
  • Zupa grzybowa z tymiankiem

DANIA GŁÓWNE

  • Dorsz w sosie porowo-ziemniaczanym
  • Udko kaczki confit w sosie wiśniowym  
  • Gulasz z dziczyzny z trawą żubrową
  • Duszona  dynia w miodzie, soku pomarańczowym i goździkach
  • Ciecierzyca z warzywami okopowymi w sosie pomidorowym
  • Jesienne warzywa z masłem ziołowym
  • Pieczone ziemniaki z ziołami

PASTA STATION - Skomponuj swoje danie tak jak lubisz:

  • Farfalle | Penne | Spaghetti | Makaron ryżowy
  • Wołowina | Drób | Warzywa
  • Sos śmietanowy | Sos pomidorowy | Pesto

STACJA LIVE COOKING

  • Łosoś marynowany w zielonej kolendrze
  • Ośmiornica w zalewie pomarańczowo cytrynowej z liśćmi limonki
  • Krewetki marynowane w trawie cytrynowej, czosnku i kolendrze
  • Mini steki z polędwicy wołowej marynowane w pieprzu młotkowanym i rozmarynie
  • Kotleciki cielęce marynowane w tymianku

CARVING STATION

  • Łosoś w cieście francuskim  
  • Karkówka wieprzowa

SUSHI I ORIENTALNE PIEROŻKI

DESERY

  • Paja dyniowa
  • Ciasto czekoladowe z nadzieniem jarzębinowym
  • Ciasto ze śliwką i kruszonką
  • Keks dyniowy z chrupiącą czekoladą
  • Karmelizowane gruszki z musem czekoladowym
  • Mus dyniowy z żurawinową konfiturą
  • Rolada orzechowa z białą czekoladą
  • Mus jagodowy z bezą
  • Sałatka owocowa

STACJA Z GOFRAMI

FONTANNA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI

LODY

 

BUFET DZIECIĘCY

  • Zupa pomidorowa z ryżem
  • Spaghetti z sosem bolońskim
  • Fileciki z kurczaka
  • Marchewka w miodowej glazurze
  • Naleśniki lub pierogi z jagodami
  • Frytki lub Vegesy

NAPOJE I ALKOHOLE

  • Wino musujące
  • Wino domowe białe i czerwone
  • Piwo Żywiec
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe |Coca-Cola | Fanta | Sprite
  • Kawa | Herbata

 

PROSIMY O REZERWACJĘ STOLIKA:
Zobacz koniecznie

Nasze pozostałe oferty

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij