Hilton Warszawa, Warszawa
NIEDZIELNE BRUNCH’e

NIEDZIELNE BRUNCH’e

Zapraszamy na BRUNCH’e we WRZEŚNIU, w każdą NIEDZIELĘ w godz. 13:00 – 17:00.

MENU

Sałaty:

  • Bar sałatkowy DoubleTree z 4 dressingami
  • Sałatka z kurczakiem marynowanym w sosie Ponzu, makaronem ryżowym i blanszowaną kapustą pak choi
  • Sałatka z konfitowaną kaczką hoisin, ryżem jaśminowym i dymką
  • Sałatka z jajkami, fermentowanym chili, rzepą daikon i kapustą
  • Sałatka z kimchi, krewetkami, kiełkami bambusa i kolendrą
  • Sałatka z pikantną wieprzowiną

Przekąski zimne:

  • Tataki wołowe z glonami wakame, imbirem i prażonym sezamem
  • Tatar z tuńczyka i wędzonego pstrąga
  • Ananas marynowany w mirin i cayenne
  • Łosoś marynowany w sosie sojowym z trawą cytrynową i kolendrą
  • Ośmiornica marynowana w tamari z warzywami
  • Świeże ostrygi

Zupy:

  • Laksa z makaronem vermicelli
  • Słodko-kwaśna zupa warzywna

Dania główne:

  • Ryba mahi mahi w tajskim curry
  • Kurczak chili z orzechami nerkowca
  • Pieczona kaczka w pikantnym sosie pomarańczowo – imbirowym
  • Polędwiczka wieprzowa w pięciu smakach
  • Warzywa w tempurze
  • Zielone warzywa stir fried
  • Smażony ryż z warzywami

Stacja WOK:

  • Bao z wyborem mięs
  • Makaron ryżowy
  • Easy noodle
  • Ryż jaśminowy
  • Wołowina Drób
  • Warzywa Grzyby mun / shitake

Stacja live cooking:

  • Mini steki z polędwicy wołowej marynowane w czosnku i sosie hoisin
  • Kotleciki cielęce
  • Krewetki marynowane w białym winie, czosnku i kolendrze
  • Ośmiornica w pomarańczach z trawą cytrynową

Stacja z wyborem sushi

  • Pierożki hacao
  • Pierożki dim sum z warzywami
  • Sajgonki

Kataryna z wyborem lodów

Stacja z goframi i dodatkami

Fontanna czekoladowa z owocami

Desery:

  • Grillowany ananas z sosem czekoladowym
  • Sernik z sosem truskawkowym
  • Szarlotka z sosem waniliowym
  • Tarta czekoladowa z wiśniami
  • Ciasto z owocami i kruszonką
  • Crumble rabarbarowo - porzeczkowe
  • Tarta z brzoskwinią
  • Truskawki z bezą
  • Crème brûlée
  • Owoce sezonowe

Bufet dla dzieci:

  • Krem czekoladowy z konfiturą z malin i hibiskusem
  • Deser serowy na biszkopcie z zielonej herbaty
  • Babeczki z ananasem
  • Ciasteczka imbirowe z mąki ryżowej z sezamem
  • Rolada wiśniowa
  • Smażone banany w cieście kokosowym z sezamem
  • Pana Cotta kokosowa z sosem kajmakowym
  • Mus ryżowy z sosem mango

Open bar Napoje i alkohole:

  • Welcome drink - wino musujące
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe
  • Coca-Cola, Sprite, Fanta
  • Kawa i herbata
  • Wino wytrawne białe i czerwone
  • Wino musujące
  • Piwo Żywiec

Cena 185 PLN/za osobę
Dzieci do lat 4: bezpłatnie, dzieci w wieku 4-12 lat: zniżka 50%

ROSIMY O REZERWACJĘ STOLIKA:

Zobacz koniecznie

Nasze pozostałe oferty

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij