Hilton Warszawa, Warszawa
NIEDZIELNE BRUNCH'E

NIEDZIELNE BRUNCH'E

SMAKI LASU

Zapraszamy na NIEDZIELNE BRUNCHE w Restauracji GARDEN.

Październikowe MENU pełne jest jesiennych smakołyków.

Zapraszamy w każdą NIEDZIELĘ, w godz. 13:00 – 17:00

MENU

SAŁATY:

  • Bar sałatkowy DoubleTree z 4 dressingami
  • Sałatka z półgęskiem, dynią, rukolą i żurawiną
  • Sałatka z kiełbasą jałowcową, pieczonymi ziemniakami i marynowanymi kurkami
  • Mix sałat z wędzonym pstrągiem, pomidorkami cherry i dipem jogurtowym
  • Sałatka z grillowanymi warzywami, marynowanymi grzybami i oliwą rozmarynową

PRZEKĄSKI ZIMNE:

  • Wybór mięs i wędlin z dziczyzny
  • Wybór ryb wędzonych
  • Comber z dzika marynowany w owocach jałowca, polany sosem jeżynowym
  • Pasztet z dziczyzny z konfiturą z brusznicy
  • Royal borowikowy, aromatyzowany świeżym tymiankiem
  • Wybór pieczywa, masło
  • Dodatki: wybór marynat i sosów

ZUPY:

  • Zalewajka z kiełbasą jałowcową
  • Krem borowikowy

DANIA GŁÓWNE:

  • Gulasz z dziczyzny z trawą żubrową
  • Zrazy z dzika w sosie rozmarynowo – jałowcowym
  • Filet z pstrąga z sosem szczawiowym
  • Bigos myśliwski z wędzonymi śliwkami
  • Perliczka w sosie jarzębinowym
  • Warzywa jesienne z masłem ziołowym
  • Kluski śląskie z prażoną cebulką

STACJA PASTA LIVE COOKING:

  • Wybór makaronów: farfalle, penne, spaghetti, ryżowy
  • Wybór dodatków: warzywa, wołowina, drób
  • Wybór sosów: pomidorowy, śmietanowy, pesto

STACJA LIVE COOKING:

  • Mini steki z polędwicy wołowej
  • Kotleciki cielęce
  • Polędwiczka z dzika marynowana w occie jabłkowym, trawie żubrowej i pudrze grzybowym
  • Owoce morza

STACJA CARVING:

  • Zając
  • Żebra wołowe
  • Karkówka z dzika

STACJA Z WYBOREM SUSHI I ORIENTALNYMI PIEROŻKAMI

KATARYNA Z WYBOREM LODÓW

STACJA Z GOFRAMI I DODATKAMI

FONTANNA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI

DESERY:

  • Ciasto ze śliwką i kruszonką
  • Ciasto czekoladowe z nadzieniem jarzębinowym
  • Tarta z jabłkami
  • Galaretka z owoców leśnych z gotowaną gruszką i bitą śmietaną
  • Mus jagodowy z bezą
  • Cobler z likierem jeżynowym

OPEN BAR NA NAPOJE I ALKOHOLE:

  • Welcome drink - wino musujące
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe
  • Coca-Cola, Sprite, Fanta
  • Kawa i herbata
  • Wino wytrawne białe i czerwone
  • Wino musujące
  • Piwo Żywiec

Cena 185 PLN/za osobę
Dzieci do lat 4: bezpłatnie, dzieci w wieku 4-12 lat: zniżka 50%

PROSIMY O REZERWACJĘ STOLIKA:

Zobacz koniecznie

Nasze pozostałe oferty

Zobacz na mapie
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij