RESTAURACJA GARDEN | każda niedziela od 13:00 do 17:00
W każdą niedzielę w RESTAURACJI GARDEN między 13:00 a 17:00 czeka na Państwa bufet pełen smakołyków i grudniowych smaków zwiastujących zbliżające się święta, stacje Live Cooking, stacja z sushi i orientalnymi pierożkami, świeżo wypiekane gofry, fontanna czekoladowa i pyszne lody. W ofercie Brunchu zawiera się również OPEN BAR z napojami bezalkoholowymi, kawą, herbatą oraz winem i piwem.
Najmłodsi Goście Brunchu będą mogli skorzystać z Bufetu Dziecięcego oraz pobawić się pod okiem opiekunki-animatorki w naszej Sali zabaw.
CENA: 185 PLN za osobę
Dzieci do lat 4 - BEZPŁATNIE | Dzieci 5-12 lat - 50% ceny
MENU
PRZEKĄSKI ZIMNE
- Tatar z pstrąga
- Wybór ryb wędzonych
- Wybór mięs pieczonych i pasztetów
- Terrina z kaczki z sosem żurawinowym
- Flan szpinakowy z suszonymi pomidorami i czerwonym pieprzem
- Ostrygi
- Wybór pieczywa | Masło
SAŁATKI
- Sałatka śledziowa z burakami i jabłkami
- Sałatka z półgęska z żurawiną i marynowaną gruszką
- Sałatka ziemniaczana z domowymi marynatami i grzybami
- Sałatka jarzynowa
- Bar sałatkowy: Świeże warzywa | Wybór sosów | Oliwy smakowe
ZUPY
- Zupa rybna
- Barszcz czerwony z uszkami
DANIA GŁÓWNE
- Zrazy wołowe w sosie własnym
- Karp smażony w migdałach
- Eskalopki z indyka w sosie śliwkowym
- Buraczki zasmażane
- Pieczarki panierowane z sosem czosnkowym
- Ziemniaki po polsku
- Warzywa z pary
STACJE LIVE COOKING
- Krewetki marynowane w trawie cytrynowej, czosnku i kolendrze
- Łosoś marynowany w zielonej kolendrze
- Ośmiornica w zalewie pomarańczowo cytrynowej
- Kotleciki cielęce marynowane w tymianku
- Mini steki z polędwicy wołowej marynowane w pieprzu młotkowanym i tymianku
CARVING STATION /Wymiennie - co drugi tydzień/
- Szynka pieczona w glazurze z whiskey Jack Daniel's
- lub Łosoś pieczony w całości
PASTA STATION
Skomponuj swoje danie tak jak lubisz:
- Farfalle | Penne | Spaghetti | Makaron ryżowy
- Wołowina | Drób | Warzywa
- Sos alfredo | Sos arrabbiata | Sos grzybowy
SUSHI I ORIENTALNE PIEROŻKI
DESERY
- Sernik domowy
- Tarta czekoladowa z orzechami
- Konfitura żurawinowa z musem piernikowym
- Babka makowa
- Mus pomarańczowy z pistacją
- Piernik z powidłami śliwkowymi
- Kutia
FONTANNA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI
STACJA Z GOFRAMI
LODY
PROSIMY O REZERWACJĘ STOLIKA:
- Rrezerwacje do 10 osób dorosłych: +48 22 278 00 00, Garden.Restaurant@DoubleTreeWarsaw.pl
- Rrezerwacje powyżej 10 osób dorosłych: +48 534 708 458, Marzanna.Murawska@hilton.com