Ceny podane są w PLN i zawierają VAT
z awokado, pomidorami, kolendrą, mango, chipsami krewetkowymi, Ponzu i olejem imbirowym
musztardą, kaparami, rukolą, oliwą extra virgin, majonezem lubczykowym
klasyczne przyprawy, jajko przepiórcze, musztardy, anchois, drobno siekane rydze, ogórki konserwowe i cebula, majonez lubczykowy
Boczniaki smażone w tempurze z zielonym groszkiem, wasabi, sosem pigwowym z podwędzaną śliwką oraz bakłażanem z orientalnymi ziołami z bazylią i pieprzem, chrupki ryżowe
podany z makaronem, marchewką i natką pietruszki
podany z ziemniakami i gotowanym jajkiem
marynowany w jalapeno wegański „cheddar” smażony w chrupiącej panierce, karczochy, dynia, konfitura z marakui z Yuzu, pieczone i suszone pomidory, sałaty i chips z jarmużu
sałata rzymska, sos z anchois, pomidory, płatki Grana Padano i grzanki czosnkowe
+ pierś kurczaka i podpiekany boczek 48 PLN
+ krewetki (6 szt.) 59 PLN
bazylią, zielonym pieprzem, sosem sojowym, wodorostami, orientalnymi ziołami
i warzywami: bok choi, szparagami, szpinakiem, groszkiem i brokułami
pak choi, szpinakiem, brokułami i zielonym pieprzem
podane w winnym sosie z masłem i czosnkiem, z pikantną papryczką, szpinakiem i pomidorami
z zielonym groszkiem, wasabi, zieloną oliwą, warzywami i ziołami
w całości, pieczona z ziołami, podana z warzywami z grilla i oliwą ziołową
z sosem z langusty, sałatką z solirodem i marynowanym koprem włoskim i puree ziemniaczanym
z warzywami sezonowymi, musem z dyni z imbirem, podana z opiekanym ziemniakiem i sosem z korzennymi przyprawami
ze skórką i kostką, podana z sosem truflowym, ziemniakiem ze skorzonerą, zielonymi warzywami, porem i palonym masłem
zapiekany w marynacie z whisky, mini kopytka oraz sezonowe warzywa, sos własny
Długo pieczona golonka z prosięcia, kapusta z koperkiemi marynowanym boczkiem z dodatkiem Martini
Każdy stek podawany jest z dodatkami do wyboru:
Ziemniaki francuskie lub frytki stekowe
Warzywa sezonowe lub sałata z warzywami
Sos: pieprzowy lub truflowy
Każdy stek podawany jest z dodatkami do wyboru:
Ziemniaki francuskie lub frytki stekowe
Warzywa sezonowe lub sałata z warzywami
Sos: pieprzowy lub truflowy
Kruszona beza, owoce, waniliowy krem z mascarpone i bita śmietana
biała czekolada z chrupiącym spodem, konfiturą z mango i marakui
sorbet malinowy, kruszonka migdałowa i owoce w syropie
podana na ciepło z lodami waniliowymi i kruszonką
pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, z czarnej porzeczki, ananasowy, żurawinowy, pomidorowy
pomarańczowy, grejpfrutowy
Ceylon, Assam, Darjeeling, White Fu, Earl Grey, Bio Rooibos Pure, zielona, jaśminowa, rumiankowa, waniliowa, miętowa, pomarańczowa, wiśniowa
Ceny podane są w PLN i zawierają VAT
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Polaris Hospitality Enterprises Sp. z o.o., ul. Skalnicowa 21, 04-797, Warszawa Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.