Niedzielny brunch w DoubleTree by Hilton Warsaw już na stałe wpisał się w kalendarz wydarzeń Restauracji Garden. Wśród naszych Gości mamy stałych bywalców, którzy uwielbiają spotykać się przy wspólnym stole i delektować wykwintną kuchnią. Bogaty bufet dań zimnych i gorących, deserów i napoi, a także stacje z daniami przygotowywanymi na żywo to idealna propozycja dla każdego. W każdym miesiącu nasz Szef Kuchni przygotowuje dania sezonowe, które są ciekawym urozmaiceniem każdego przyjęcia. Od wiosny do jesieni dodatkową atrakcję stanowi przestronny taras oraz piękny zielony ogród, który pozwala na pełen relaks i wytchnienie z dala od miejskiego zgiełku.
Dzieci też znajdą coś dla siebie: specjalne menu oraz niebanalne zabawy prowadzone przez wykwalifikowane animatorki i animatorów.
Serdecznie zapraszamy w każdą niedzielę w godz. 13.00-17.00.
Zapoznaj się ze szczegółami:
BRUNCH MENU:
PAŹDZIERNIK - klik-> MENU - zapraszamy Państwa na ucztę TEX-MEX, czyli kombinację kuchni meksykańskiej i teksaskiej, która oczaruje Państwa bogactwem smaków i aromatów. Enchiladas, carnitas czy quesadilla to klasyki tej kuchni, ale oprócz nich zaskoczymy Państwa zupełnie nowymi kombinacjami w menu. Salatki, przystawki, zupy, live cooking a do tego bogaty bufet deserowy oraz specjalne menu dla dzieci.LISTOPAD - GRUDZIEŃ - klik-> MENU - zapraszamy Państwa do słonecznej Italii. Włochy to przede wszystkich świetne produkty: owoce morza, ryby, lokalne wędliny, sery i pyszne wino. Czekają na Państwa ciekawe sałatki, przystawki, dania głowne jak np. Polpo n’duja - gotowana ośmiornica, ziemniaki, szalotka i ostra kiełbasa czy przepyszna zupa Stracciatella alla Romana - bulion drobiowo-wołowy z kluskami z parmezanu i warzywami.
Do tego stacja ze świeżo przygotowywanymi makaronami, krewetki, steki wołowe i oczywiście nasze stałe pozycje menu: sushi, bufet deserowy z lodami i fontanną czekoladową oraz stacja dla dzieci.
Zapraszamy do spędzenia pięknego niedzielnego popołudnia w naszej Restauracji z wyjściem na taras i zielony ogród.
REZERWACJE DLA GRUP (powyżej 10 osób dorosłych):
- Marzanna Murawska / Social Events Sales Manager
- tel. 22 278 00 21,
- email: marzanna.murawska@hilton.com
REZERWACJE INDYWIDUALNE (do 10 osób dorosłych):
- Restauracja Garden tel. 22 278 01 00 lub
- Guest Service tel. 22 278 00 00