Kolacja charytatywna CHEFS & FOODIES to wydarzenie, które miało miejsce w 2018 roku w naszej hotelowej Restauracji Garden. Siedmiu Szefów Kuchni z najlepszych hoteli i restauracji w całej Polsce, przygotowało unikalne menu 7-daniowej kolacji, a do każdego dania dobrany został kieliszek wyselekcjonowanego wina. Wieczór poprowadziła wraz z Szefami oraz Mistrzem Sommelierów Paulina Sykut – Jeżyna, a dzięki współpracy ze sponsorami i partnerami, podczas kolacji przeprowadziliśmy licytację ofiarowanych przedmiotów, voucherów i usług. Dzięki akcji zebraliśmy ponad 13 tysięcy złotych, dzięki czemu udało nam się odnowić zniszczoną, podziurawioną i niebezpieczną podłogę w jednym ze szpitalnych korytarzy w Centrum Zdrowia Dziecka. Obserwuj nasze działania na Facebook’u, gdzie będziemy informować o kolejnych edycjach kolacji – niezapomnianej podróży po kulinarnych doświadczeniach w wyjątkowej atmosferze wspólnej pomocy potrzebującym.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności.
Klikając ZAAKCEPTUJ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Polaris Hospitality Enterprises Sp. z o.o., ul. Skalnicowa 21, 04-797, Warszawa , Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.